My 5 Favorite Books

I love books. I guess everyone already established that hehe… Anyway i read plenty of books. Some of them were super bad, some of them just meeh, some of them was ok, and some of them were great. But there’s only few that blew me away. These are my five favorite books that totally blew me away and still not get tired reading it over and over even after a long time..

Baca lebih lanjut

Iklan

Books About Brothers Relationship

I really enjoy reading books about brothers relationship. Don’t ask me why cause i don’t know myself, but all i know i always love story where brothers are involved. It was pretty hard to find someone make a list about books with this kinda of theme, so i made one just in case someone who has the same interest in me need a recommendation. I am suck at explaining so i added description from Goodreads. This is only 5 books, will make another list in different post.

Baca lebih lanjut

Book Review – The Maze Runner

The_Maze_Runner_cover

Lagi terobsesi sama Maze Runner… awal2, waktu baca reviewnya di internet, katanya ini ‘the next hunger games’ langsung mikir mmm bakalan ada love storynya juga nih, langsung males… tapi pas ke toko buku, liat buku ini (sama dua buku terusannya) dipajang di depan di bagian ‘best seller novel’, pikir2 mungkin boleh juga nih buku.. akhirnya beli n ternyata this book is AWESOME!! so far aku kalo  baca buku sampe begadang2 itu kalo baca buku2nya Dan Brown n ternyata buku ini bisa bikin aku begadang karena penasaran… buat yang suka fiksi dan survival story, i totally recommend this book!!

Aku cerita dikit aja deh ya reviewnya.. review mode on!

Baca lebih lanjut